Hirdetés

Könnyebbé teszi a PC-építést a Gigabyte legújabb fejlesztése



|

A vállalat a Maingear munkatársaival együttműködve tervezte meg a Project Stealth szettet.

Hirdetés

A Gigabyte nem fukarkodik a legújabb fejlesztések bemutatásával. Miután nemrégiben a vállalat leleplezte az S55U gamer monitort, újabb projekttel igyekszik a játékos célközönség kedvében járni. Ezúttal a kutatásban és a fejlesztésben a Maingear szakértői is részt vettek, így született meg az Aorus Project Stealth, ami lényegesen könnyebbé teszi az otthoni számítógépek építését.

A fejlesztés célja, hogy nemcsak egyszerűbb legyen a szerelés, hanem a lehető legkevesebb kábellel kelljen nyűglődni. Persze azért a PC teljesítményére sem lehet panasz.

Hirdetés

Az Aorus Project Stealth egy Z690 Aorus Elite Stealth alaplapot kapott, RTX 3070 Gaming OC Stealth videokártya dübörög benne, és hogy teljes legyen a kör, a gépház egy Aorus C300G Stealth modell. A Gigabyte kifejezetten azoknak ajánlja a csomagot, akinek problémája szokott lenni a kábelek rendszerezésével, illetve kevésbé tapasztaltak a PC-építésében.

Az Aorus márkajelű szett mellett a Maingear saját terméke, a Stealth Gaming PC is elérhető, amely tartalmazza a Project Stealth alaplap kábeleinek rendszerezését, választható hozzá DDR5 memória és PCI-E Gen 4 NVMe tárhely is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.