Hirdetés

Könnyebben testreszabható a Gmail chat funkciója a legújabb frissítésnek köszönhetően



|

A Google folyamatosan frissíti a népszerű e-mail szolgáltatást, ezentúl még egyszerűbben használhatóvá és átláthatóvá válik a csevegés felület.

Hirdetés

A keresőmotor és a videómegosztó mellett a Google egyik, ha nem a legtöbb felhasználó által használt szolgáltatása a Gmail, amelynek alapvetően könnyen átlátható a felülete, viszont számos extra funkcióval is ellátták a fejlesztők az elektronikus levelezés lehetősége mellett.

Az egyik ilyen a tavalyi év során beépített chat és beszélgetőszobák funkció, amely ezúttal még jobban testreszabhatóvá vált, és akinek nincs szüksége rá, könnyedén minimalizálhatja a vonatkozó menüsort.

Hirdetés

A Google azt a megoldást választotta, hogy a Chat és a Rooms fülek mindössze egy kattintással átméretezhetővé és áthelyezhetővé fognak válni az elkövetkezendő napokban. Tehát azok a felhasználók, akik nem használják ezeket, szépen minimalizálhatják a vonatkozó felületeket a rendszeren belül.

A frissítés folyamatosan élesedik a Google Workspace Essentials, Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard és Enterprise Plus, valamint G Suit Basic, Business, Education, Enterprise for Education, és Nonprofits felhasználók számára. Aki nem ezek egyikét használja, azokat nem fogja érinteni a változás.

A Chat funkció egyébként egyre inkább teret nyer a Gmail felületén, ugyanis a Hangouts egyre kisebb felületet kap, illetve a legutóbbi frissítések alapján a Hangouts helyét teljesen át fogja venni a közeljövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.