Hirdetés

Könnyedén félbetörik az új iPad



|

Drágább lett a belépő iPad, az ellenállóság azonban nem volt szempont a fejlesztésekor.

Hirdetés

Az Apple hosszú idő után a tabletjeinél is elengedte az ujjlenyomat-olvasós gombot, helyette már a 10. generációs iPad is keret nélküli dizájnt kapott, bár a TouchID megmaradt. A frissített külső alatt a hardver is erősödött, aligha van olyan feladat iPadOS-en, amit az A14 ne tudna maradéktalanul ellátni.

Van azonban egy komoly hiánya a legújabb belépőszintű iPadnek.

Akik szeretik a hasonló teszteket, biztos már sokszor találkoztak Zackkel a JerryRigEverything csatornáról. A youtuber minden fontos hardveres megjelenést górcső alá vesz, a módszere pedig kíméletlen. Az új iPad sem úszta meg a tesztet, és amíg a képernyő és a ház nem rejtett meglepetést, a hajlításnál csúnyán beégett az eszköz.

Hirdetés

A videót beidőzítettük nektek a nagy fináléhoz, azután már úgysem használható az eszköz:

Sajnos a meredek inflációban még a tavalyi, 9. generációs modellnek is felfele változott az ára, így a videóban száraz falevélként kettétörő iPad 10. generáció legolcsóbb verziója, azaz a 64 GB-os, Wi-Fi-s modell 260 ezer forintot kóstál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.