Hirdetés

Könnyen karcolódik az iPhone 11 mobilok kijelzője?



|

Az Apple a legstrapabíróbb védőüveget reklámozta az új modellek mellé, azonban egyre többen panaszkodnak karcos kijelzőkre.

Hirdetés

A Tom's Guide jelentése szerint egyre több felhasználó panaszkodik a különböző fórumokon arra, hogy az új iPhone 11, iPhone 11 Pro vagy iPhone 11 Pro Max okostelefonjának a kijelzőjén karcok jelennek meg. 

Hirdetés

Van olyan, akinek már két nap után karcos lett a képernyője, igaz, nadrágzsebben hordta az eszközt. Másoknál ujjlenyomatszerű kosznak néz ki a sérülés, de letörölni nem lehet. A felhasználók esküdöznek, hogy a zsebükben semmi nem volt, ami megsérthette volna a készülékeket (egyébként az effajta védőüvegeket nem sérti meg sem a kulcs, sem a pénzérme, de még a tapétavágó pengéje sem). 

Olyan felhasználó is akad, aki állítólag 2007 óta kizárólag iPhone-t használ, és kijelzővédőt sosem vett egyikre sem. Eddig soha nem karcolódott össze egyetlen mobiljának a kijelzője sem, de az iPhone 11-nél most igen. 

Az Apple a bemutatón külön felhívta a figyelmet a legerősebb védőüvegre, amit elöl és hátul is alkalmazott. A panaszosok beszámolói ugyanakkor nem igazolják az állításokat. 

Állítólag az Apple Store-ok elküldik az ilyen problémával érkezőket, mondván, hogy ők okozták a kárt a kijelzőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.