Hirdetés

Könnyen törik az Apple 2020-as iPad Pro táblagépe



|

Zack Nelson a népszerű JerryRigEverything csatornáján vetette alá stressztesztnek a méregdrága iPad Pro táblagépet, amely csúfosan megbukott a törésteszten.

Hirdetés

Zack Nelson továbbra is jelentkezik az új mobilok és tabletek stressztesztjével a népszerű JerryRigEverything YouTube-csatornáján, és most a 2020-as Apple iPad Pro táblagép akadt a kezébe. A teszt alapján ugyanazok a gyenge pontok megmaradtak, mint a két évvel ezelőtti modellnél, vagyis egy hajszállal nem lett strapabíróbb a készülékház. Ami nagy gond, mert igen könnyen széttörhető, ha valaki véletlenül ráül a kanapén. 

Hirdetés

Két évvel az első botrány után az Apple ez alapján nem javított a készülékház minőségén, a mikrofon nyílása is maradt oldalt. Ugyanennél a pontnál hajlik el most is a készülékház a törésteszten. A 2020-as iPad Pro egy kekszhez hasonlóan törik el, az anyag és a szerkezeti hiba miatt. 

A Magic Keyboarddal együtt egyébként nagyon strapabíró a 2020-as iPad Pro, így aki rászánja a hatalmas összeget a táblagépre, annak már az igen drága kiegészítőt is érdemes hozzá megfontolnia. Az Apple által zafírüvegnek nevezett védőüveg pedig most is normál védőüvegként karcolódik, nem pedig zafírként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.