Hirdetés

Könnyű lesz OnePlus 5-höz jutni



|

A dupla kamera pedig biztos, hogy képes lesz bokeh effekttel fotózni.

Hirdetés

Közeledik a OnePlus 5 bemutatója, és tényleg minden napra jut róla valami előzetes érdekesség. Pete Lau a Weibón ezúttal arról beszélt, hogy könnyű lesz hozzájutni a OnePlus 5-höz. 

Hirdetés

A hozzászólását azóta törölte, mindenesetre a válasza egy olyan valakinek szólt, aki azt írta, hogy biztosan nehéz lesz a bemutató utáni héten hozzájutni az okostelefonhoz. A múltban ez eddig kivétel nélkül így volt. 

Mindez további megerősítése annak, hogy tényleg nem kell meghívó a OnePlus 5 vásárlásához. Korábban felröppent a pletyka, hogy visszavezetik a meghívórendszert, de szerencsére ezt gyorsan cáfolták. 

Azóta a bemutató alkalmából meghívókat is szétosztott a OnePlus: a dobozban egy hátlap is volt, vízszintes kivágással egy dupla kamerának. 

Ha pedig már dupla kamera, akkor a Twitteren megosztott OnePlus-fotó alapján biztos, hogy képes lesz bokeh effekttel fotózni (mint a Huawei P10, P10 Plus és Mate 9, az Apple iPhone 7 Plus és a Google Pixel, Pixel XL, Nexus 6P). 

Ebben a cikkünkben mindent összefoglaltunk, amit jelenleg a OnePlus 5-ről tudni lehet és érdemes - ebben pedig megmutattuk a legutóbbi képet, amit OnePlus 5-tel készítettek. Azóta kiderült, hogy a tárhely UFS lesz

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.