Hirdetés

Konzol nélkül játszhatunk több száz játékkal, jön az Xbox Smart TV app



|

Első körben a Samsung TV-k tulajdonosai használhatják ki a lehetőséget.

Hirdetés

A felhő alapú játék nagy előnye, hogy nem kell hozzá erős hardver, csak stabil, megbízható internetkapcsolat, ennek köszönhetően játszhatunk a legújabb, leginkább erőforrásigényes játékokkal akár mobilon vagy elavult PC-ken, laptopokon is.

Sok szempontból az Xbox cloud gaming a legjobb ajánlat a piacon, a Game Pass Ultimate előfizetői fix havidíjért cserébe több száz játékot érhetnek el, míg a konkurenseknél külön kell fizetnünk a játékokért és a szolgáltatásért.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy az Xbox alkalmazás hamarosan okostévékre érkezik: június 30-ától 27 országban lehet majd megtalálni az appot a legújabb, 2022-es Samsung Smart TV-ken, de más gyártókkal is dolgoznak azon, hogy készülékeikről elérhető legyen a Game Pass teljes kínálata, valamint a Fortnite.

Az alkalmazás a Samsung Gaming Hubból lesz letölthető, és bármilyen bluetoothos kontrollerrel működik, ami hajlandó csatlakozni a tévéhez - sajátjai mellett a DualSense-et is említette a cég a közleményben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.