Hirdetés

Eladó a koronavirus.hu, nem ezen lesznek a hivatalos információk



|

A Belügyminisztérium Kommunikációs Főosztálya szerint péntektől a koronavirus.gov.hu oldalon lehet majd tájékozódni a járványról.

Hirdetés

Nagy port kavart a hazai médiában, hogy eladó a koronavirus.hu domain, miközben egyre többen akarnak Magyarországon is tájékozódni a járvánnyal és annak hatásaival kapcsolatban. A kormány első sajtótájékoztatóján pont erre az oldalra ígérték az információkat, de valami megváltozott. Azóta tisztázták a helyzetet az illetékesek: a Belügyminisztérium Kommunikációs Főosztálya arról adott tájékoztatást, hogy péntektől a koronavirus.gov.hu webcímen tájékoztatják a magyar lakosságot a legfontosabb információkról. 

Hirdetés

Ez csak péntektől lesz elérhető, és akkor indul majd el a Facebook-oldal is. Azt továbbra sem tudni, hogy ki regisztrálta a koronavirus.hu és a koronavírus.hu oldalakat, illetve milyen célra kívánja azokat felhasználni. Valószínűleg sokan kattintanak majd ezekre a hivatalos oldal helyett, mert nem tudják majd, hogy ki áll mögötte. 

A sajtótájékoztatón elmondták továbbá, hogy az aggódó állampolgárok a koronavirus@bm.gov.hu címre írhatnak, és ezután hiteles, pontos tájékoztatást kapnak, méghozzá rövid időn belül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.