Hirdetés

Ez az oldal megmutatja, hogy lesz-e WC-papírod a karantén végéig



|

Webalapú kalkulátort raktak össze azoknak, akik bepánikoltak az esetleges WC-papírhiány miatt: ez mutatja meg, meddig elég a készlet.

Hirdetés

Minél többen és minél gyakrabban használják az emberek az internetet, annál inkább úgy tűnik, hogy sajnos nem csak jó célokra fordítják a technológiában rejlő lehetőségeket. Az például senkin nem segített, hogy a weben is futótűzként terjedt a WC-papírvásárlási pánik. Egyesek azóta is kétségbe vannak esve, sok országban üresek a polcok. Nem meglepő ezek fényében, hogy összeraktak egy netes kalkulátort, ami segít kiszámolni, hogy a meglévő WC-papírmennyiség mennyi időre elég a karantén alatt. 

Hirdetés

A kalkulátor használata során meg kell adni az elraktározott tekercsek mennyiségét, majd a napi WC-látogatások számát, és máris jön az eredmény. Alapból 14 napos karanténnal számol, 160 lapos tekercsekkel, egy törléshez 2 lappal, és 5 törléssel egy alkalomkor. Mivel a tényleges fogyasztás szinte sosem ugyanannyi, nem lehet száz százalékosan pontos a saccolás. 

Szerencsére vannak haladó beállítások, így aki értelmes dolognak érzi az új webes eszközt, az akár egyénre szabott becslést is kérhet WC-papír ügyben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.