Hirdetés

Közel három évtized után Bill Gates elválik feleségétől



|

A Twitteren jelentette be Bill Gates, hogy 27 évnyi házasság után Melinda Gates és ő külön folytatják.

Hirdetés

A külvilág nem sokat látott abból, hogy Bill és Melinda Gates házasságával gondok lennének, most viszont közösen bejelentették egy Bill Gates Twitter-oldalára posztolt közleményben, hogy 27 évnyi házasság után a válás mellett döntöttek.

Ebből az írásból kiderül, hogy hosszú ideig dolgoztak kapcsolatuk megmentésén, de végül úgy határoztak az lesz a legjobb, ha külön utakon folytatják. Bár a magánéletben eltávolodnak, a munka terén elvileg nem lesz változás, továbbra is együtt vezetik majd a Bill és Melinda Gates Alapítványt.

Hirdetés

Bill Gates a világ egyik leggazdagabb embere, aki rengeteget jótékonykodik, de így is tetemes vagyonnal, mintegy 124 milliárd dollárral rendelkezik. A válást követően érdekes lesz, hogyan alakul majd a vagyonmegosztás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.