Hirdetés

Közel van már a Xiaomi Mi Band 5 megjelenése



|

A Xiaomi végre elárulta, hogy mikor debütál a vadonatúj okoskarkötője.

Hirdetés

A korábban felröppent pletykáknak hála lehetett számítani arra, hogy valamikor a nyáron érkezhet a Xiaomi legújabb okoskarkötője, de eddig nem tudtuk, hogy pontosan mikor kerülhet sor erre. Most viszont hivatalos helyről érkezett a megerősítés.

Hirdetés

A kínai vállalat nemrég ugyanis elárulta, hogy a Xiaomi Mi Band 5 jövő héten, pontosabban június 11-én fog debütálni. Az árazásról és a részletes specifikációkról nem igazán beszélt a gyártó, ám azt beszélik, hogy például az okoskarkötő segítségével akár képeket is csinálhatunk a mobilunkkal, és még Alexa-támogatást is kap a kütyü.

Emellett 1,2 colos, vékonyabb kerettel rendelkező kijelzőt kaphat a Mi Band 5, ami elvileg öt új edzési formát is tud mérni majd. Remélhetőleg hamarosan a hivatalos részletek is befutnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.