Hirdetés

Közeledik a 2018-as Nokia 5



|

Frissülnek a HMD Global olcsóbb okostelefonjai, és a jelek szerint elsőként a Nokia 5 (2018) jelenhet meg a boltok polcain.

Hirdetés

A HMD Global idén eddig a Nokia 1, a Nokia 6 (2018), a Nokia 7 Plus és a Nokia 8 Sirocco okostelefonokat mutatta be. Hamarosan frissül azonban az olcsóbb Nokia 5, Nokia 3 és Nokia 2 is - a jelek szerint elsőként a Nokia 5 (2018) jelenhet meg a boltok polcain. 

Hirdetés

A Twitteren egy felhasználó a HMD Global termékigazgatójától, Juho Sarvikastól érdeklődött, hogy mi a helyzet a készülékkel. Sarvikas válasza egyértelmű utalás az eszköz közeledtére. Konkrét dátumot sajnos nem említett, de mivel a tavalyi modell júniusban jelent meg, ezért valószínűleg hasonló időkerettel számolhatunk. 

Mit tudhat a Nokia 5 (2018)? Elvileg Qualcomm Snapdragon 435-ös lapka, 2 vagy 3 GB RAM, 16 vagy 32 GB tárhely kerülhet bele. Része lesz a készülék a Google Android One programjának is, ami azt jelenti, hogy Android 8.1-gyel érkezik, gyárilag. Amennyiben nem emel árat a HMD Global, akkor 200 eurós árcédulára számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.