Hirdetés

Közeledik a Facebook Messenger nagy újdonsága



|

Megérkezett a visszahívható üzenetek funkció, de egyelőre csak néhány országban érhető el.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Facebook szeretné lehetővé tenni az elküldött üzenetek visszahívását a Messengerben. Nemrég kiderült, hogy a funkció tényleg jön, az óriás megerősítette annak érkezését az androidos és az iOS-es appokba. Akkor még nem lehetett tudni, hogy az új funkció pontosan mikor válik elérhetővé, csak egy hamarosant kaptunk válaszként. 

Hirdetés

A TechCrunch jelentése szerint azonban most elindult az új funkció, és több hullámban válik mindenki számára elérhetővé. Elsőként Bolíviában, Kolumbiában, Litvániában és Lengyelországban kapják meg a felhasználók. 

Aki szeretne egy véletlenül elküldött üzenetet törölni, annak nyomva kell tartania a konkrét üzenetet, majd kiválasztani az eltávolítás mindenkinél opciót. Ezután a küldő és a fogadó félnél is törli az elemet a Facebook. Pontosabban egy darabig még eltárolja, hogy megbizonyosodjon róla, jelentették-e zaklatás kapcsán. 

A Facebook Messenger új funkciója az elküldés utáni 10 percen belül teszi lehetővé az üzenetek visszahívását. A Facebook szerint aki véletlenül küld el valamit, és azt törölni szeretné, az még egy percen belül meg szokta azt tenni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.