Hirdetés

Közeledik a Google+ vége



|

Erre utal, hogy a franciaországi Google megszüntette a Google+-oldalát, és arra kérte az embereket, hogy kövessék inkább a Facebookon vagy a Twitteren.

Hirdetés

A Google+ még 2011-ben indult el, és a mai napig velünk van. Ez a Google negyedik próbálkozása a közösségi hálózatok világában, rögtön a Google Buzz, a Google Friend Connect és az Orkut után. A Google+ azonban sosem lett az, aminek a cég remélte. 

Hirdetés

Egykor még a Google is úgy tett, mintha minden rendben lenne, és 2015-ben 540 millió havi aktív felhasználót emlegetett. Idén már teljesen megújult, alapjaiban újraírt androidos appot ígért a vállalat, aminek hála azt remélhettük, komoly tervei vannak a Google-nek. 

Az AndroidPolice azonban nemrég kiszúrta, hogy a franciaországi Google megszünteti a hivatalos Google+-oldalát, és arra kérte a felhasználókat, hogy mostantól kezdve a Facebookon vagy a Twitteren kövessék. Mindez elég sokat elárul a helyzetről. 

Ez persze nem jelenti azt, hogy a Google+ a jövő héten végleg lehúzza a rolót. Ugyanakkor az apró jelek arra utalnak, hogy ez idővel elkerülhetetlenné válik. A Google persze nem fél nyugdíjba küldeni az egyes termékeit és szolgáltatásait, így nem lenne meglepő, ha a közeljövőben más úton vinné tovább a közösségi szolgáltatását, ami mostanában leginkább különféle androidos közösségeknek adott otthont. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.