Hirdetés

Közeledik a modern iPad



|

A jelek szerint a 2018-as iPad Pro már az iPhone X mintájára készül.

Hirdetés

A megbízható jóslatairól ismert Ming-Chi Kuo már tavaly októberben arról beszélt, hogy a 2018-as Apple iPad Pro táblagép TrueDepth kamerát és Face ID-t kap. Egy hónappal később azt emlegették, hogy az Apple áttervezi a tabletet, amely közel keret nélküli kijelzőt kap, az iPhone X-hez hasonlóan. Természetesen nagy esély van rá, hogy ez egy képernyőbe belógó szenzorsávot is jelent. 

Hirdetés

Az iOS 11.3 bétájának kódboncolása közben a szemfülesek rábukkantak egy utalásra, ami egy eddig ki nem adott modern iPadről szól. Ez önmagában nem jelentene semmit, de fontos adalék, hogy az iPhone X bemutatója előtt hasonló utalást rejtett az iOS a tizedik évfordulós készülékről is: arra modern iPhone-ként hivatkoztak. 

Az Apple-nél a modern szó így mindent jelent, ami az iPhone 8-as széria után van. Vagyis a jövő az Apple-nél valóban az iPhone X-ből indul ki. 

Mikor láthatjuk meg az új iPad Pro táblagépet? Akár már a júniusi WWDC-n, de elképzelhető, hogy csak szeptemberben, az új iPhone-okkal. Martin Hajeknek azért van már elképzelése az újdonságról, mint a képek mutatják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.