Hirdetés

Közeledik a népszerű ZTE Axon 7 utódja



|

Remekelt az Axon 7, néhány hónapon belül pedig megérkezik az utódja, az Axon 8.

Hirdetés

A ZTE ha nem is iPhone-magasságokban, de a maga módján remekelt az Axon 7 okostelefonja eladásaival. Értelemszerűen az utód már készül, és a következő hónapokban várható. A létezését meg is erősítette a gyártó. 

Hirdetés

Sajnos konkrétumot nem árult el a ZTE az újdonság specifikációival vagy megjelenésével kapcsolatban, csak annyit, hogy biztosan lesz utódja az "elképesztően sikeresen Axon 7-nek".

Az Axon 7 a remek hangszórója mellett azért volt érdekes, mert viszonylag alacsony áron kínált sok prémiumnak tartott funkciót, vagyis olcsóbb alternatívája volt a zászlóshajóknak. Mivel a vételára a siker egyik kulcsa volt, remélhetőleg az Axon 8 is kedvező ár-érték aránnyal érkezik. 

Ha tippelni kellene, akkor a ZTE az Axon 8 utódját valamikor 2018 elején mutatja majd be - mondjuk a CES-en vagy az MWC-n. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.