Hirdetés

Közeledik a Samsung legolcsóbb vezeték nélküli töltője



|

Állítólag 35 euróba kerül majd a Samsung új töltőpadja, amely ennek ellenére 10 wattos vezeték nélküli töltést garantál.

Hirdetés

Egyre több jelentés szól arról, hogy a Samsung szeretné közelebb hozni egymáshoz a középkategóriát és a csúcskategóriát. Ennek az egyik jele volt a Galaxy A8 és a készülék kinézete. A következő lépést állítólag az jelenti, hogy az elérhetőbb árú modellek is vezeték nélküli töltéssel újítanak. 

Hirdetés

A tippek szerint a dél-koreai gyártó azért készül erre a lépésre, hogy a fejlődő régiókban is versenyképes maradjon - egyes országokban ugyanis komoly fejfájást okoz a cégnek a sok kínai rivális. 

Hiába jön persze a vezeték nélküli töltés a középkategóriába, ha a töltőpadok drágák. A Samsung kínálatában jelenleg 60 és 120 dolláros megoldások érhetőek el, miközben a kínai termékek sokkal kevesebbe kerülnek. 

A Samsung megoldása egy saját márkás, olcsó vezeték nélküli töltő. A GalaxyClub.nl értesülései szerint ennek a vételára 34,99 euró lesz, és hamarosan megjelenik. A legutóbbi FCC-adatok alapján az EP-P1100 modellszámot kapja, és 10 wattos vezeték nélküli, valamint 15 wattos vezetékes töltésre lesz képes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.