Hirdetés

Közeledik az arany színű iPhone X



|

A pletykák szerint rövidesen újabb színben is vihető lesz az Apple legdrágább okostelefonja.

Hirdetés

A tavalyi évben rengeteget pletykáltak az arany színű iPhone X-ről, és minden szivárogtató meg volt róla győződve, hogy ilyen árnyalatban is lesz a készülékből. Még maketteket is mutogattak a hivatalos bemutató előtt. Az Apple végül csak asztroszürke és ezüst kiadásokban dobta piacra az iPhone X-et, pedig az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus arany színben is vihető. 

Hirdetés

Hol van az arany színű iPhone X? Ben Geskin forrásai szerint közeledik, az Apple hamarosan elérhetővé teszi. További információk nincsenek, azonban az új szín érkezése tényleg nem lenne meglepő. 

Az Apple tavaly a piros színnel (Product Red) bővítette az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus modellek kínálatát, és a lépés nagy sikernek bizonyult, elvégre az új verziók feltűnőek voltak. 

Mivel közeledik a 2018-as WWDC, ezért nem lenne meglepő, ha a legdrágább iPhone újabb színben is elérhetővé válna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.