Hirdetés

Közelednek az olcsó, de minőségi Bluetooth-os fülhallgatók



|

A Qualcomm legújabb lapkája belépőszintű, de vezeték nélküli, sztereó Bluetooth-fülhallgatókhoz készült.

Hirdetés

A Qualcomm a napokban bemutatta a QCC3026-os lapkáját. A chip egy olyan SoC, amelyet vezeték nélküli, Qualcomm TrueWireless-alapú fülhallgatókhoz szánnak. 

Hirdetés

A gyártó szerint a chip egyensúlyt hoz a funkciók és a költségek terén, vagyis a gyártók olyan vezeték nélküli, Bluetooth-os fülhallgatókat gyárthatnak, amelyek az alacsony vételáruk ellenére minőségi hangzást garantálnak. A lapka ráadásul 50 százalékkal csökkenti az energiafogyasztást is, vagyis egész nap használható lenne a fülhallgató, töltés nélkül. 

Az új chip olyannyira alacsony árazást tesz lehetővé, hogy az okostelefonok mellé (a gyári dobozban) is kaphatunk majd ilyen vezeték nélküli fülhallgatókat. Az Oppo már be is jelentette, hogy használja majd az első vezeték nélküli, sztereó fülhallgatójához. Egyes Oppo Find X készülékek dobozában ez benne is lesz. 

Az új chip a digitális asszisztenseket is támogatja, amely gombnyomással hívható elő az effajta eszközökön. A jobb élmény érdekében a háttérzajt is képes csökkenteni a chip. A gyártók az idei második félévben juthatnak hozzá a referenciadizájnhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.