Hirdetés

Közeleg a Nokia nagy leleplezése, olcsó 5G-s mobilt és táblagépet is kaphatunk



|

A Twitteren árulta el a gyártó, hogy mikor kerül sor a következő termékbemutatóra.

Hirdetés

A Microsoft kudarca után az egykori Nokia-alkalmazottak által alapított, de az eredeti gyártótól független HDM Global vette át a márkanév licencét, amely 2017 óta bombázza a piacot az androidos (és nyomógombos) készülékeivel.

A korábbi szivárgások alapján egy ideje már sejteni lehet, hogy hamarosan egy olcsóbb 5G-s mobilt és egy táblagépet is bemutathat a finn cég, nemrég pedig az is kiderült, hogy mikor érdemes számítani a leleplezésre.

Hirdetés

A Nokia Mobile Twitterén ugyanis megosztottak egy bejelentést, mely szerint október hatodikán tovább gyarapodik a termékcsalád. A szöveghez mellékelt képen néhány korábban megjelent telefont és egy gyanúsan nagy dobozt láthatunk, ami akár a Nokia tabletet rejtheti.

A júliusban szárnyra kapott pletykák szerint a táblagépet T20-nak, vagy T60-nak fogják hívni, és 60 ezer forint körüli áron debütálhat. Ami a specifikációkat illeti,  Unisoc, chipről, 10,3 hüvelykes kijelzőről és 4GB memóriáról csiripelnek a madarak, ám fontos megismételni, hogy mindez csak szóbeszéd, biztosat majd a leleplezés után tudunk.

A mobilos fronton pedig a Nokia G50 5G lehet a nagy újdonság, ami a gyártó legolcsóbb 5G-s készülékének ígérkezik. Ennek kapcsán a WinFuture szellőztette meg, hogy az azonos néven versenyző Moto G50 5G-hez hasonlóan a Snapdragon 480 SoC kerülhet bele. A kínai távközlési hivatal (TENAA) nyilvántartása pedig 6,8 hüvelykes HD+ LCD kijelzőről, 2-8 GB  memóriáról, valamint 48 megapixeles, tripla lencsés hátoldali kameráról árulkodott.

Végezetül pedig az sem kizárt, hogy a Nokia leleplez egy újabb retro-mobilt, még ha erre nincs is nagy esély, mivel csak néhány hónapja mutatták be a 6310-es (egyébként nem túl jól sikerült) modernizált változatát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.