Hirdetés

Közkívánatra hoz el egy újítást a Google, amit az Apple mindig is tudott



|

A jelentések szerint végre egyszerre több app is letölthető/frissíthető lesz a Google Play Áruházon keresztül.

Hirdetés

A Google általában az éves I/O fejlesztői konferenciáján mutatja be a legnagyobb szoftveres változtatásokat, új funkciókat és az Android rendszerek bétáit. Ennek ellenére az idei show előtt már több érdekességről is lehet hallani. 

Hirdetés

Valószínűleg azért, mert ha minden a szivárgásoknak megfelelően alakul, akkor május 7-én debütálnak az első középkategóriás Pixel mobilok, a Pixel 3a és a Pixel 3a XL. 

Korábban arról hallhattunk, hogy a Google a Play Áruházon keresztül tenné frissíthetővé az Androidot, most pedig úgy néz ki, hogy végre lehetővé teszi egyszerre több app letöltését/frissítését. 

Az Android Police szerint az újítást jelenleg is tesztelik, ezt képernyőképes is bizonyítják. Egyes felhasználóknál már most aktív a változtatás, a többieknek várniuk kell. A Google egyébként valószínűleg közkívánatra hozza el ezt az újítást, ugyanis évek óta kérik a felhasználók ezt a funkciót. Pedig az Android Market idejének elején volt ilyen, csak később eltűnt. Az Apple az App Store-ban régóta engedi az egyidejű letöltéseket, ezért sokan furcsállják, hogy a Google miért csak most jut el eddig a változtatásig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.