Hirdetés

Közös live streameket hozott a YouTube legújabb frissítése



|

A Go Live Together funkcióval akár párban is streamelhetünk a videómegosztón.

Hirdetés

A YouTube nemcsak a normál videók miatt népszerű, hiszen rengetegen veszik igénybe a platform élő közvetítéseit is, így az üzemeltető ezt a formátumot sem hagyja figyelmen kívül. A videómegosztó tavaly kezdte tesztelni a Go Live Together nevű funkciót, amivel egyszerre akár ketten is streamelhetnek, most pedig nyilvánosan is elérhetővé vált a lehetőség.

A YouTube erről a tulajdonos Google hivatalos támogatási oldalán számolt be, tisztázva az új szolgáltatás részleteit.

Hirdetés

A legfontosabb, hogy a Go Live Together egyelőre csak a YouTube iOS-es és androidos alkalmazásában érhető el. Az asztali nézetben így csupán arra van lehetőségünk, hogy közös közvetítéseket időzítsünk, a tényleges streameléshez viszont már a mobilos alkalmazáson keresztül kell csatlakoznunk. A YouTube ugyanakkor azt ígéri, hogy vizsgálja az asztali támogatás lehetőségét.

További fontos megkötés, hogy a Go Live Together használatához minimum 50 feliratkozóval kell rendelkeznünk, és legfeljebb egy partnert vonhatunk be a közvetítésbe. Az azonban némi szabadságot biztosít, hogy a partnert akár menet közben is cserélhetjük, egymás után több embernek is lehetőséget adva a szereplésre.

Az új funkció világszerte élesedett, az alkalmazásban az alsó irányítópanelen található "+" gomb alatt érjük el "Közös közvetítés" néven, amit azok is láthatnak, akik a csekély számú feliratkozójuk miatt egyébként nem jogosultak a használatára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.