Hirdetés

Közös videózással újíthat a Facebook Messenger



|

Az ismerősök együtt nézhetik majd a videókat, hála a Facebook Messenger jelenleg is tesztelt új funkciójának.

Hirdetés

A Facebook szeret állandóan új funkciókat tesztelni a Messenger apphoz, de ezekről nem mindig hallunk. Van, hogy csak a piaci megjelenés előtt derül ezekre fény. 

Hirdetés

Nemrég visszahívható üzenetekkel újított a Messenger, de a jelek szerint egy másik fontos fejlesztés is közeledik, és még idén bekerülhet az alkalmazásba. 

A Facebook nemrég elárulta a TechCrunch-nak, hogy tesztelnek egy új Watch Videos Together funkciót, ami lehetővé tenné a Messenger felhasználóinak, hogy együtt, a barátaikkal egyszerre nézzenek videoklipeket. Amikor valaki megoszt egy videót a beszélgetési ablakban, akkor bárki tudja azt vezérelni, és azt is látja, hogy kik nézik az adott pillanatban. 

Amint valaki elkezdi nézni a videót egy beszélgetésben, a csevegés tagjai értesítést is kapnak erről. A Messenger kódja arról is árulkodik, hogy az egyidejű közös videózáshoz is külön gombot kell megérintsenek majd az emberek. 

Azt sajnos nem árulta el a Facebook szóvivője, hogy ez a funkció pontosan mikor jelenik meg a nyilvánosság számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.