Hirdetés

Közösen is nézhetünk majd videókat a Facebook Messengerben



|

Egy olyan funkció bevezetését tervezi a Facebook, amivel már találkozhattunk más alkalmazásokban.

Hirdetés

Rengeteget fejlődött a Facebook a megjelenése óta, és ugyan akadnak olyan extra funkciói, amelyek nem csak az ismerőseinkkel való kapcsolattartásban lehetnek a segítségünkre, alapjait tekintve továbbra is egy közösségi oldalról van szó. Például a kifejezetten népszerű üzenetküldő-rendszere külön alkalmazásként érhető el mobilokra is, és hamarosan olyan funkcióval fog bővülni, ami bizonyos esetekben kifejezetten hasznos lehet.

Hirdetés

A tervek szerint nemsokára már a Facebook Messengerben is rendezhetünk közös videónézéseket, ugyanis érkezik a Watch Together funkció, amivel a Facebook Watchon lévő anyagokat nézhetjük meg, miközben egyúttal ismerőseinkkel is cseveghetünk. Ez egyébként nem újkeletű dolog, hiszen számos más platformon is van erre lehetőség, de valószínűleg sok Messenger-felhasználó örül majd ennek.

A Watch Together androidos és iOS-es készülékeken is elérhető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.