Hirdetés

Kriptovalutát bányászhatunk az egyik legnépszerűbb vírusirtóval



|

A felhasználók egy része már ki is próbálhatta, hogyan működik a Norton megoldása.

Hirdetés

Világszerte rengetegen foglalkoznak a különböző kriptopénzek bányászatával, és sajnos az sem ritka, hogy hackerek titokban telepítenek mások gépére olyan szoftvereket, amelyekkel saját maguknak állítják elő a virtuális fizetőeszközöket. Így hát nem meglepő, hogy a vírusírtók gyakran kártevőként azonosítják a bányászatra kitalált programokat, ezért is ironikus picit, hogy pont az egyik legismertebb, biztonsági megoldásokat kínáló vállalat szállt be most a buliba.

Hirdetés

Új funkcióval bővült a főként antivírusként működő Norton 360 platform, amivel most már akár kriptopénzt, egészen pontosan Ethereumot is lehet bányászni. A Norton Crypto célja, hogy megbízható és könnyen használható megoldást nyújtson a bányászat iránt érdeklődő felhasználóknak, hiszen valószínűleg többen választják majd a jól ismert brandet egy gyanúsnak tűnő alternatíva helyett. A funkciót egyébként már tesztelhetik a meghívott bányászok.

Az egyelőre kérdéses, hogy hosszú távon mennyire működhet a Norton Crypto, ugyanis a tervek szerint a jövőben már nem bányászattal lehet majd előállítani az Ethereumot. Ez pedig azt jelenti, hogy valószínűleg egy másik valutára kell majd váltania a Nortonnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.