Hirdetés

Kristálytiszta képen az új Samsung Galaxy Sport



|

Kiszivárgott képen látható a Samsung következő okosórája, amely elvileg már február 20-án bemutatkozhat.

Hirdetés

Egyre közeledik a Galaxy S10 modellek bemutatója, és elvileg az összehajtható Galaxy F is február 20-án debütál. A Samsung azonban más meglepetésekkel is készül az Unpacked rendezvényre. 

Hirdetés

Az egyik egy új okosóra, ami körülbelül 6 hónappal a Galaxy Watch után érkezik. A mostani modell nem csak nevében, dizájnban is más, tehát alapvetően a célközönség is eltérő. Az újdonságról több szivárgás is volt már, a 91mobiles nemrég pedig egy kristálytiszta, renderelt képet is közölt az óráról. 

Az új viselhető eszköz letisztultabb, csinosabb külsőt kapott, az viszont továbbra sem tiszta, hogy a számlap forgatható gyűrűjét tényleg lehagyja-e a Samsung. 

Az oldalsó gombok továbbá új formát és stílust kapnak. A Galaxy Sport kölcsönzi a Galaxy Watch eleganciáját, feltehetően olcsóbb árazással vegyítve. Sajnos a specifikációkról nincs sok hír, de a Pulse kódnév pulzusmérő funkcióra utal, és minden bizonnyal a GPS, az NFC és a vízálló kialakítás is adott lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.