Hirdetés

Küklopsz-dizájnra vált az iPhone XI



|

A legutóbbi jelentések szerint az Apple úgy döntött, hogy vízszintes elrendezésű tripla kamerát kapnak a 2019-es iPhone XI modellek.

Hirdetés

Azt egy ideje már tudjuk, hogy 2019-ben valószínűleg az Apple is tripla hátlapi kamerával dobja fel az új iPhone-okat. Eddig úgy nézett ki, hogy négyzetes elrendezésű lesz a hátlapi kamerarendszer. Az alapötlet hasonló volt, mint a Huawei Mate 20 Pro készüléknél, de a felső sarokban. 

Hirdetés

A CompareRaja forrásai szerint az Apple azonban úgy döntött, hogy kukázza az eddigi terveket, és a 2019-es iPhone XI készülék a másik kiszivárgott dizájnt kapja meg, vagyis a vízszintes elrendezésű tripla kamerát. Egyesek szerint ezzel pont olyan a készülék, mint egy küklopsz, nem pedig úgy, mint ez a korábban megszellőztetett koncepció:

A végeredmény tehát inkább olyasmi lehet majd, mint a cikk címlapképén látható elrendezés. De mit is csinál a harmadik kamera? A jelenlegi tippek szerint 3D-s mélységérzékelésre képes ToF szenzorral egészíti ki a rendszert az Apple, és állítólag a Samsungnak, valamint a többi gyártónak is lesz ilyenje idén. 

Az OLED-kijelzős iPhone XI modellek elvileg kisebb szenzorsávval jönnek majd, ugyanis sikerül a TrueDepth alkatrészeket lezsugorítani. A jól értesült források szerint közkívánatra kék színt is hozhat az Apple, a Lightning csatlakozót USB-C-re cseréli, az akku pedig 4000 mAh-s lesz. Ez utóbbi nem igazán hihető, abban viszont mindenki egyetért, hogy idén nem vált 5G-re az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.