Hirdetés

Külön chippel elemezné az egészségügyi adatokat az Apple



|

A szenzorok által érzékelt adatokat dolgozná fel az Apple új chipje.

Hirdetés

A CNBC jelentése szerint az Apple egy új, önálló chipen dolgozik, amelynek a feladata az lesz, hogy elemezze az Apple eszközök szenzorai által begyűjtött egészségügyi adatokat. 

Hirdetés

Az Apple álláshirdetéseket is feladott, jelenleg is keresik a projekthez a további embereket. 

Az Apple okosóráját rengetegen dicsérik újra és újra a remek pulzusfigyelése miatt. Az Apple Watch számtalan ember életét mentette meg közvetett módon az elmúlt hónapokban, ugyanis időben figyelmeztette a viselőjét, hogy gond van (tehát ideje felkeresni egy orvost, sürgősen). 

Az új chipet maga az Apple tervezi, a gyártást értelemszerűen egy partnercégre bízza. 

Az óriás egy ideje dolgozik rajta, hogy vérminta nélkül tudja mérni a vércukor-szintet az Apple Watch. A cél az, hogy pontos és fájdalommentes módszert találjanak. Tavaly az Apple és a Stanford Egyetem egy másik közös kutatást is kezdett: szeretnék kideríteni, hogy az Apple Watch képes-e érzékelni a rendellenes szívműködést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.