Hirdetés

Különcökhöz szól az Onyx Boox Max 2 Pro



|

Már előrendelhető a 13,3 hüvelykes készülék, amelynek elektronikus tintás kijelzője van.

Hirdetés

Előrendelhetővé vált az Onyx Boox Max 2 Pro, amely egy különleges eszköznek számít, hiszen a 13,3 hüvelykes, 2200 x 1650-es kijelzője elektronikus tintát használ. 

Hirdetés

Ennek ellenére a tollal és az érintéssel való használatot egyaránt támogatja, ráadásul az elődhöz képest jobb hardverrel és frissebb szoftverrel is bír. 

671 euróért rendelhető elő jelenleg, és december végén várható a kiszállítása. 

Az új modell 4-magos, 1,6 GHz-es processzort és 2 GB RAM-ot, valamint 32 GB tárhelyet kapott. Fizikai gombjai is akadnak, illetve Wacom toll jár mellé. 

WiFi és Bluetooth egyaránt van benne, és akad 3,5 milliméteres jackcsatlakozó is. Van felolvasófunkció, és az alábbi formátumokkal is boldogul az eszköz: PDF, EPUB, MOBI, TXT, HTML, JPG, PNG, BMP, MP3 és WAV.

Az Onyx még HDMI-csatlakozót is kínál, ha valaki monitorként vetné be az eszközt, amin egyébként Android 6.0 fut. A Boox Max 2 Pro 7,5 milliméter vastag és 550 grammos. Az akkuja 4100 mAh-s, amivel 4 hét készenléti időt biztosít. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.