Hirdetés

Külsős appokat is bevon a meetingekbe a Microsoft Teams



|

Még interaktívabbak lesznek a Teams-alapú meetingek, megnyílt az ajtó a külsős appok előtt.

Hirdetés

A Microsoft immáron lehetővé teszi a külsős appfejlesztők számára, hogy integrálják megoldásaikat a Microsoft Teams-alapú meetingekbe. A fejlesztőkre koncentráló funkcióknak köszönhetően az appok videohívások során integrálhatók, meetingek előtt és után is, és tartalmakat, értesítéseket jeleníthetnek meg a hívások során. Az appok már a hívások előtt használhatóak lennének, de élőben is bevonhatóak a hívásba. Eddig csak képernyőmegosztásra volt lehetőség, ami messze nem volt ideális. 

Hirdetés

Most a külsős fejlesztők kiteljesíthetik a meeting-színvonalat, illetve véglegesen hozzárendelődnek a meetingekhez a chatelési-, fájl- és jegyzetelési előzmények. Hasonlóan más funkciók fejlesztéséhez, ezt is a világjárvány ösztönözte, a távmunka miatt gyorsabban próbálnak újítani. 

A Together móddal a munkatársakból virtuális avatarokat csinálnak, hogy még jobb legyen a meeting - nem mellékesen a fejlesztésekkel még jobban hozzákötnék a fejlesztőket a termékhez, ami remélhetőleg innovatív megoldásokat eredményez az együttműködésben a meetingek során. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.