Hirdetés

Kyocera: az emberiesség mindenek felett!



|

A Kyocera Document Solutions Europe számára a vállalati filozófia egyik integrált eleme maga az alapító, Dr. Kazuo Inamori saját filozófiája. A filozófia világnapján a vállalat megerősítette az efféle alappilér fontosságát a cég mindennapi életében.

Hirdetés

A Kyocera Document Solutions, a világ egyik vezető dokumentumkezelő megoldásokat szolgáltató vállalata számára a filozófia mindig alapvető szerepet töltött be a szervezet és a menedzsment működésében. Úgy gondolják, hogy az összes döntést a következő alapvető kérdés megválaszolásával kell meghozni "Mi lenne az emberi léthez méltó és helyes lépés?".

Hirdetés

A Kyocera alapítójának, Dr. Kazuo Inamorinak meggyőződése, hogy a virágzó jövő felé vezető egyetlen út az emberek és földünk számára nem más, mint az együttélés alapelvének betartása. Ez azt jelenti, hogy minden élőlény függ egymástól a túlélés érdekében, s ezt a feltevést ihlette a vállalati mottó is: "Tiszteld az Istent és Szeresd az Embert".

A Kyocera Document Solutions Europe menezdsment fókuszában az együttműködés és a tisztelet áll, beleértve a környezetről való gondoskodást. Az utóbbi gondolat megjelenik a cég számos környezetvédelmi aktivitásában, illetve ezt képviseli a piacvezető ECOSYS szegmense is.

"Büszkén követjük a vállalati hitünket a Kyocera Document Solutions Europe minden területén, melynek alapjait Dr. Inamori 60 évvel ezelőtt állította fel", mondta a vállalat elnöke, Takuya Marubayashi.

"A menedzsmenttől kezdve egészen a mindennapi feladatokig, biztosra megyünk, hogy mindig az együttélés alapelvét kövessük, illetve hozzájáruljunk a boldog és virágzó emberi jövőhöz. A filozófia világnapja alkalmából mindenkivel meg szeretnénk osztani a víziónkat - egy vízió aminek hatására az emberek együtt nőhetnek segítve és tisztelve egymást."

A Kyocera filozófiája egy életfilozófiát takar, ami tapasztalat és megannyi kihívás felülmúlásából származik. Dr. Kazuo Inamori az élethez és a munkához alkotott alapelvét a saját, fiatal vállalkozóként megélt csatái befolyásolták. Mostanra az a célja, hogy bíztassa az alkalmazottakat a Kyocera ideológiájának követésére, mivel mindez "boldoggá teheti őket és egyben segíti az üzletet is".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.