Hirdetés

Kyocera: az emberiesség mindenek felett!

|

A Kyocera Document Solutions Europe számára a vállalati filozófia egyik integrált eleme maga az alapító, Dr. Kazuo Inamori saját filozófiája. A filozófia világnapján a vállalat megerősítette az efféle alappilér fontosságát a cég mindennapi életében.

Hirdetés

A Kyocera Document Solutions, a világ egyik vezető dokumentumkezelő megoldásokat szolgáltató vállalata számára a filozófia mindig alapvető szerepet töltött be a szervezet és a menedzsment működésében. Úgy gondolják, hogy az összes döntést a következő alapvető kérdés megválaszolásával kell meghozni "Mi lenne az emberi léthez méltó és helyes lépés?".

Hirdetés

A Kyocera alapítójának, Dr. Kazuo Inamorinak meggyőződése, hogy a virágzó jövő felé vezető egyetlen út az emberek és földünk számára nem más, mint az együttélés alapelvének betartása. Ez azt jelenti, hogy minden élőlény függ egymástól a túlélés érdekében, s ezt a feltevést ihlette a vállalati mottó is: "Tiszteld az Istent és Szeresd az Embert".

A Kyocera Document Solutions Europe menezdsment fókuszában az együttműködés és a tisztelet áll, beleértve a környezetről való gondoskodást. Az utóbbi gondolat megjelenik a cég számos környezetvédelmi aktivitásában, illetve ezt képviseli a piacvezető ECOSYS szegmense is.

"Büszkén követjük a vállalati hitünket a Kyocera Document Solutions Europe minden területén, melynek alapjait Dr. Inamori 60 évvel ezelőtt állította fel", mondta a vállalat elnöke, Takuya Marubayashi.

"A menedzsmenttől kezdve egészen a mindennapi feladatokig, biztosra megyünk, hogy mindig az együttélés alapelvét kövessük, illetve hozzájáruljunk a boldog és virágzó emberi jövőhöz. A filozófia világnapja alkalmából mindenkivel meg szeretnénk osztani a víziónkat - egy vízió aminek hatására az emberek együtt nőhetnek segítve és tisztelve egymást."

A Kyocera filozófiája egy életfilozófiát takar, ami tapasztalat és megannyi kihívás felülmúlásából származik. Dr. Kazuo Inamori az élethez és a munkához alkotott alapelvét a saját, fiatal vállalkozóként megélt csatái befolyásolták. Mostanra az a célja, hogy bíztassa az alkalmazottakat a Kyocera ideológiájának követésére, mivel mindez "boldoggá teheti őket és egyben segíti az üzletet is".

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.