Hirdetés

LAMAX Dots2 Touch – ez a kábelmentes minifüles most akár ingyen is a tiéd lehet!



|

Egészen kicsi, mégis jól szól és távirányításra is képes a LAMAX TWS fülhallgatója, ami most ajándékba a tiéd lehet, ha előfizetsz PC World Max szolgáltatásunkra.

Hirdetés

Nem meglepő a teljesen vezeték nélküli fülhallgatók elsöprő sikere - senki nem szeret a kábelekkel bajlódni, ami mindenhová beakad és vagy túl hosszú, vagy éppen túl rövid. A TWS, vagyis True Wireless Stereo fülhallgatók jól tükrözik, milyen az, amikor több fejlesztés összeér és együttesen nyújtanak új, kiváló felhasználói élményt.

A Bluetooth 5.0 adja a stabil adatkapcsolatot, amin már a jó minőségű zenéhez szükséges sávszélesség is megvan. A miniatűr akkumulátorok több órás üzemidőt biztosítanak, a többkamrás kialakítás és a speciális hangszórók pedig a jó hangminőséget garantálják. Mindezt olyan kicsire tudták összesűríteni a LAMAX mérnökei, hogy az nem nagyobb, mint egy szimpla füldugó.

Hirdetés

Dots2 Touch - az egyik legkisebb

A Dots2 Touch kompakt, négy LED-del felszerelt fülhallgatótokja egyben dokkoló is, amely képes tölteni a TWS füldugókat. Ezt a tokot Type-C kábellel töltheted, ahogy a legtöbb, hasonló konkurens esetében is, ám ha éppen úgy kényelmesebb, a vezeték nélküli töltés is elérhető, ami márpedig csak a drágább modellek kiváltsága. A LED-ek nem céltalan dizájnelemek, hanem a töltöttségi szintet mutatják. A teljes töltés mindössze 2 órát vesz igénybe, ezt követően a fülhallgatót 6 órán keresztül használhatod. Amint visszateszed a füldugókat a tokba, az feltölti őket, sőt, ezt akár 5-ször egymás után megteheted, így összesen 36 órás üzemidőre képes a Dots2 Touch, ami rendkívül jónak számít.

A tok fedelét felcsapva könnyedén kiszedheted a két miniatűr füldugót, amelyeknek nincsen szára, csupán egy lapos felület simul a fülkagylóddal azonos síkban. Ez a felület biztosítja az érintéses vezérlést, hogy ne kelljen folyton előkapnod a telefonodat. A hallójáratba szilikonos haranggal illesztheted a Dots2 Touch-ot, amelyekből többféle méretet is találsz a dobozban.

Mindennel is kompatibilis

A mobillal, PC-vel, okostévével vagy bármilyen, Bluetooth-kompatibilis eszközzel egyszerűen párosíthatod a TWS-fülest, semmiféle különleges támogatásra, applikációra nincsen hozzá szükséged. A Dots2 Touch természetesen iOS-es Apple mobilokkal és androidos készülékekkel is kompatibilis, sőt, ilyenkor a digitális asszisztenseket is aktiválhatod, legyen az akár a Siri, akár a Google Asszisztens. Kodekekből a mindennel kompatibilis SBC-t támogatja a fülhallgató, emellett pedig az AAC is elérhető, ami kiváló hangminőséget biztosít.

A hangzásnál a Beatbass technológia segít be különösen a mélyebb hangok kiemelésénél, de természetesen a közép- és magas hangokat sem hanyagolja el a Dots2 Touch. Aktív zajszűrés ugyan nincsen, de a szilikon membránok jól megfogják a külső zajokat, a beépített mikrofonok pedig telefonhívásnál igyekeznek csakis a te hangodat venni a lehető legtisztábban.

A Dots2 Touch neve is sugallja miniatűr méretét, ami mellé pehelykönnyűség is társul. A füldugók egyenként mindössze 3,7 grammosak, ami kiemelkedően alacsony, de még a füldugókkal együtt csupán 40 grammos dokkoló is egészen kevésnek számít.

Akár ingyen is a tiéd lehet!

A LAMAX Dots2 Touch bárkinek jó szolgálatot tehet, pláne a nyári kalandok során jöhet kapóra egy ultramobil fülhallgató. Ezt a TWS fülest most te is megszerezheted, mindössze annyi a teendőd, hogy csatlakozol a PC World Max nyári előfizetői akciójához, és itt az ajándékok közül ezt választod. További részletekért olvasd el cikkünket, vagy menj egyenesen erre az oldalra és csatlakozz a PC World Max közösséghez!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.