Hirdetés

LAMAX N4 autós kamera a legjobb biztonsági útitárs, és most ajándékba is megszerezheted



|

Ha vezetsz, időről időre előfordulhatnak vitás helyzetek. Ne bízd a véletlenre: használj inkább autós kamerát, hogy mindig bizonyíthasd az igazad. A LAMAX N4 most akár ajándékba a tiéd lehet, ha előfizetsz a PCW Max év végi akciójának keretében.

Hirdetés

Az autós kamera nagyon hasznos kiegészítő. Persze szerencsés esetben feleslegesen vásárolod meg, és soha nem lesz rá szükséged: az általa készített felvételeket ugyanis tipikusan közlekedési baleseteknél vagy rendőri intézkedésnél szokás felhasználni bizonyítékként. Egy ilyen kamera jellemzően nem kerül sokba, az legalábbis teljesen biztos, hogy sokkal olcsóbb beszerezni egyet annál, mint az autót saját költségen javíttatni azért, mert a bíróság nem neked adott igazat.

Vigyázó szemek

Az autós kamerákat még mindig sokan csak úri hóbortnak tartják, pedig egy közlekedési balesetnél könnyen perdöntő bizonyíték lehet abból a felvételből, amelyet egy ilyen eszköz rögzít: elvégre nem hátrány, ha egy-egy vitás szituációban alá tudod támasztani az igazad. Egy autós kamera ráadásul nem is drága, a LAMAX N4 például már 25 ezer forint környékén a tiéd lehet.

A kamerát úgy tervezték, hogy bármilyen autóban használhasd: az apró méret és a ragasztós rögzítés segítségével elrejtheted akár a visszapillantó tükör mögé is, így semmit sem fog kitakarni a látómeződből. A tápellátást microUSB kábel segítségével biztosíthatod, az adatok pedig microSD-kártyára kerülnek - a kamera akár 128 GB-os kapacitással rendelkező kártyákat is kezel. Beépített GPS nincs, de opcionális modullal ez a funkció is pótolható, ha szeretnéd. A kamera 1080p-s felbontást használ a rögzítéshez 30 fps mellett és saját mikrofont is kapott, hogy ne csak a képet, hanem a hangot is fel tudja venni.

Hirdetés

A felvételek részletessége bőven elég ahhoz, hogy a közlekedés más szereplői azonosíthatók legyenek rendszám vagy akár arc alapján is - még akkor is, ha a fényviszonyok nem a legjobbak. Az objektív 140 fokos látószöge azt jelenti, hogy nemcsak a jármű közvetlen előterét, hanem a szembejövő sávot és a járdát is látja a kamera. A kütyü alapesetben folyamatosan törli a régebbi felvételeket, hogy a memóriakártyán mindig elegendő hely álljon rendelkezésre, de a felvételeket egyetlen gombnyomással a tartós tárhelybe mozgathatod, ha például bizonyítékként szeretnéd felhasználni őket. A beállításokat legegyszerűbben a Wi-Fi-kapcsolat és egy okostelefon segítségével állíthatod, a kapcsolgatásra pedig nem kell figyelned, mert a kamera az autóval együtt automatikusan elindul.

Szerezd meg ajándékba!

A LAMAX N4 autós kamerát a PCW Max év végi előfizetői akciójának keretében most ajándékba választhatod PCW Max Prémium éves előfizetéshez. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.pcwplus.hu/csomag oldalra és itt ezt a csomagajánlatot választani. Figyelem! Az ajánlat a készlet erejéig érvényes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.