Hirdetés

Laptopnak is jó a Chuwi legújabb táblagépe



|

Intel Gemini Lake CPU dolgozik a Chuwi Lapbook Pro hibrid PC-ben, ami tabletnek és laptopnak is jó.

Hirdetés

A PC-gyártással foglalkozó kínai Chuwi piacra dobta a legújabb gépét, ami egy hibrid PC lett. A Chuwi Lapbook Pro alapvetően olyan, mint egy nagy, alacsony fogyasztású Microsoft Surface klón. 

Hirdetés

A gép 14 hüvelykes, full HD-s kijelzőt kapott, ami alatt Intel Gemini Lake CPU lapul. Lecsatolható billentyűzet is van, amelynek hála laptopnak is jó a hibrid. 

Az AliExpresstől már rendelhető is, bár a vételára 999 dollár. Ez igazából kétszer annyi, mint amennyit a specifikációk megérnek, vagyis az árak várhatóan hamarosan csökkentik. 

A Chuwi Lapbook Pro egy Intel Celeron N4100-as, 4-magos processzort rejt magában, 4 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel. Az 1920 x 1080-as IPS-kijelzőt fém házba zárták. Nem hiányzik a gépről az Ethernet csatlakozó, a mini HDMI 2.0 port és az USB-C sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.