Hirdetés

Laptopot csinálna a mobilodból a NexDock 2



|

A NexDock 2 gyakorlatilag egy laptopváz, ami okostelefonnal, Raspberry Pivel és mini PC-vel is használható.

Hirdetés

A NexDock három évvel a laptopvázas közösségi finanszírozási kampánya után visszatért, itt a NexDock 2, ami szintén okostelefonból csinál laptopot. Ennek jobb a kijelzője, kompaktabb és alumínium a háza. 

Hirdetés

Az okostelefont USB-C vagy HDMI csatlakozóval lehet a NexDock 2-re kötni, de Raspberry Pivel és mini PC-vel is működik a váz. A Kickstarter-kampánya már elindult, elvileg szeptemberben szállítják az újdonságot, 279 dollárba kerül majd (most 179-től foglalható). 

Bár a NexDock 2 laptopnak néz ki, CPU, memória, tárhely és operációs rendszer sincs benne, gyakorlatilag egy kijelző, billentyűzet, érintőpad és akkumulátor. 

A 13,3 hüvelykes, 1920 x 1080-as IPS LCD alatt teljes méretű billentyűzet van, illetve négy darab 1 wattos hangszóró. Az akku 38 Wh-s, így a rákapcsolt okostelefon nem merül le túl hamar. A rendszer USB 3.0, HDMI és három USB-C portot biztosít, jackcsatlakozó és microSD-foglalat is van. A hardver a Samsung DeX platformjával is kompatibilis egyébként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.