Hirdetés

Lassított videókban azért erős az Xperia XZ Premium



|

Sokan temetik a Sony Xperia készülékeket, de a jelek szerint lassított videókban az Xperia XZ Premium az etalon.

Hirdetés

Manapság sokan temetik a Sony okostelefonokat, de tudjuk, hogy a gyártó mindenáron a piacon marad, méghozzá jó okból. Mivel egyre több készüléknek van egyedülálló vagy remek tudása, funkciója, ezért a mezőnyből elég nehéz kiemelkedni. 

Hirdetés

A Sony Xperia XZ Premium ezúttal talán mégis a nagyok közé emelheti a Sonyt: a csúcskészülék 960 fps-sel képes felvenni a lassított videókat, amivel ilyen téren a kínálat legjobbja lehet. 

A funkció a Sony új Motion Eye kamerájának része, amely az Xperia XZ mellett az Xperia XZ Premiumban van benne. Ez utóbbi ráadásul 4K-s, vagyis 2160 x 3840-es felbontású kijelzőt is tartogat, 5,5 hüvelykes méretben. 

A Sony egy rövid videóval igyekezett felhívni rá a figyelmet, hogy miket tud a készülék kamerája, illetve egy külön sajtóeseményt is tartott Portugáliában. 

Minden meghívott felvehetett valamilyen mutatványt a kamerával, az eredmény pedig magáért beszél. Miközben a többek között az iPhone 7-ről ismert 240 fps-es lassított felvételt is csak kevés készülék tudja még, addig a Sony megoldása négyszer lassabb felvételt garantál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.