Hirdetés

Last minute kütyüvásárt rendez a GearBest



|

A jól ismert nemzetközi webáruházban most azok járhatnak jól, akik olcsó, de ötletes tech-ajándékokat keresgélnek.

Hirdetés

A kínai óriásbolt karácsonyi akciójában persze leginkább távol-keleti gyártók termékeit találjuk meg, tehát nem kell megijedni az ismeretlenebb nevektől, főleg azért ne, mert sokszor a legnagyobbakhoz hasonló színvonalú termékeket zsákolhatunk be töredék árakon. Több promóciós időszak is fut egymás mellett, így például van karácsonyi leárazás és év végi készletkisöprő akció is. Kicsit belekukkantottunk a kínálatba, és megnéztük, mik jönnek szembe.

Hirdetés

Itt van például a drón-őrületet és a legómániát az ünnepi hangulattal mixelő minidrón mindössze 14 dollárért, amivel persze óvatlanabbak simán megcakkozhatják a karácsonyfát és leverhetik a csillárt, de némi gyakorlás után jó móka lehet belőle:

Érdekes és hasznos lehet az a 7 csatlakozós USB töltő, amelyre nem csak sok tölteni való eszközt dughatunk rá egyszerre, de ezeket szépen el is rendezgethetjük a kütyü tetején telefonostul, tabletestül.

De persze találunk nevesebb gyártóktól is jó árú és hasznos termékeket. Az okosotthonokba (vagy a még nem okosok okosítására) például jól jöhet a Philips intelligens mennyezeti lámpája, amely nem csak vezeték nélkül vezérelhető (például mobilos app segítségével), de még portaszító is, tehát a következő karácsony előtti nagytakarításnál ezt a részt akár ki is hagyhatjuk.

Hasonló árukból és egy csom egyéb műszaki cikkből lehet most válogatni a GearBest karácsonyi akciós oldalain - ez itt a karácsonyi, ez pedig a készletkisöprő, mindkettőben érdemes csemegézgetni. A magyar vásárlóknak értelemszerűen az EU Warehouse megnevezésű készletből érdemes válogatniuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.