Hirdetés

Láttál már egy komplett drónsereget a levegőbe emelkedni?



|

A többszáz felszálló masina látványa futurisztikus sáskajárásnak is beillene.

Hirdetés

Nemcsak a katonák és a rendőrök számára lehetnek hasznosak a távvezérelt drónok, így nem is csoda, hogy ezek az élet más területein is megjelentek. A kis masinák segítségével például egészen elképesztő légifelvételeket lehet készíteni, illetve a művészet és a reklámozás terén is hasznosnak bizonyulhatnak, sőt, ha van többszáz ilyen kütyünk, akkor akár azt is eljátszhatjuk, hogy épp inváziót indítunk.

Hirdetés

A Firefly Drone Shows - ahogy az a névből is kitalálható - drónokat használva képes elképesztően látványos fényshow-kat bemutatni. Nyilván az ilyen attrakciókhoz sok masinára van szükség, ám ahogy az az alábbi videón is látható, a végeredmény általában meglehetősen pazar.

Habár úgy tűnhet, hogy a drónok csak éjszaka, kivilágítva nyújtanak lenyűgöző látványt, ez nem egészen így van. A csapat ugyanis feltöltött a TikTok-oldalára egy videót, amelyen megnézhetjük, milyen az, amikor 300 ilyen gépezet rövid időn belül a levegőbe emelkedik, és ez is kifejezetten látványos jelenség.

@firefly_droneshows

300 Firefly Drones taking off 🔥🔥 #droneshows #SipIntoSummer #dronetiktok #LoveMeMode #epic #WorthTheWait #dronelife #OneStepCloser

♬ original sound - Firefly Drone Shows

Már csak egy vészjósló háttérzene és valamilyen sötétebb filter kéne, és máris azt hihetnénk, hogy inváziót indítottak a földönkívüliek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.