Hirdetés

Látványos dologgal újít a Spotify app Androidon



|

Egyelőre csak tesztelni lehet a megújult funkciót.

Hirdetés

A mobilos Spotify alkalmazásnak köszönhetően utazás közben is magunkkal vihetjük kedvenc zenéinket, ám az Androidot preferáló felhasználók talán joggal érezhették úgy mostanában, hogy az iOS-esekkel szemben rájuk nem igazán gondolnak annyit a platform fejlesztői.

Persze azért az androidos zenekedvelők sincsenek teljesen hanyagolva, hiszen nemrég érkezett egy új widget, és már lehet tesztelni egy megújult apróságot is.

Hirdetés

Több felhasználó is arra lehetett figyelmes, hogy az Androidon, béta állapotban elérhető 8.6-os Spotify minilejátszója látványos változáson ment keresztül. Ugyebár ez az az ablak, amit akkor láthatunk, ha éppen például az alkalmazás más részeit böngésszük.

Két nagyobb változást vehetünk észre, az egyik az, hogy megváltozott a lejátszó elhelyezkedése. A másik inkább hangulati elem: a player már képes cserélgetni a színét a lejátszott zenékhez rendelt albumképek alapján.

A különbség jól érzékelhető.

Azt nem tudni, hogy ezek az apró változások mikor kerülnek be a Spotify rendes változatába. Szerintetek az ilyen apró kozmetikai újítások elegendőek, vagy komolyabb fejlesztésekre lenne szükség? A kérdés időszerű, mivel a Spotify komoly veszteségeket görget, nem tudja teljesíteni az előfizetői tervszámokat, és már a kényszerű áremelés is nehezíti a helyzetüket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.