Hirdetés

Látványos és menő lesz a Honor Magic 2



|

Videók, képek, specifikációk - szinte minden kiszivárgott a keret nélküli kijelzős Honor Magic 2-ről.

Hirdetés

Miután a kínai gyártókat azzal vádolták, hogy az Apple kijelzőbe lógó szenzorsávját másolják, igyekeztek eredeti ötlettel is előállni. Ennek az eredménye a szétcsúsztatható okostelefon, amely alapból a házba rejti a kamerákat vagy azok egy részét. Szétcsúsztatható lesz a Xiaomi Mi Mix 3, és szintén ilyen lesz a Honor Magic 2. Ez valódi keret nélküli kijelzőt kap majd, belógó szenzorsáv nélkül. Csak alul lesz egy apró káva. 

Hirdetés

Egyesek szerint a Huawei jövőbeli zászlóshajói is úgy néznek majd ki, mint a Honor Magic 2, amiről szinte minden kiszivárgott a bemutató előtt. Még videók is vannak, amelyeken látható a szétcsúsztatható kialakítás, és az így előugró hangszóró és szelfikamera. A hátlap a Huawei P20 Pro külsejét idézi, minden tekintetben. 

A Honor Magic 2 a SlashLeaks jelentése szerint kék, fekete és piros színekben lesz elérhető, mind színátmenetes változat lesz. A készülék gyárilag Android 9 Pie rendszert futtat, EMUI kezelőfelülettel. 128 vagy 256 GB tárhelyet kapunk, ami nem lesz bővíthető. A 6,4 hüvelykes, 2340 x 1080-as kijelző alatt Kirin 980-as csúcslapka, 6/8 GB RAM és 3400 mAh-s akku lapulnak. A hátlapra tripla kamera kerül, 16 megapixeles RGB, 24 megapixeles monokróm és 16 megapixeles telefotós szenzorral. Az előlapi megoldás 16 megapixeles, két másik lencse kíséri a 3D-s arcfelismerés végett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.