Hirdetés

Látványos videóban debütált a Galaxy S9 csengőhangja



|

Itt az Over the Horizon 2018-as kiadása, és elvileg az új zászlóshajók vételárai is kiderültek.

Hirdetés

Az Over the Horizon a Samsung Galaxy okostelefonok alapértelmezett csengőhangja, immáron 2011 óta. Akkor debütált a Samsung Galaxy S II-vel, és azóta évente megújul, hogy továbbra is frissnek hasson. 

Hirdetés

Természetesen a frissítésre az új Galaxy zászlóshajók bemutatója előtt szokott sor kerülni. Ennek megfelelően nem sokkal a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ debütálása előtt a 2018-as Over the Horizon is bemutatkozott. 

Míg a tavalyi verziót leginkább a jazz határozta meg, addig az idei kiadás inkább klasszikus elemekre épít. A Samsung szerint a cél az volt, hogy megnyugtassák a felhasználót, függetlenül az életkorától és a zenei ízlésétől. Az alkotást az izlandi Pétur Jónssonnak köszönhetjük, és egy látványos videó formájában hallgathatjuk meg. 

Természetesen ez lesz a Galaxy S9 és a Galaxy S9+ alapértelmezett csengőhangja. A két újdonság február 25-én mutatkozik be, Barcelonában. Ha minden igaz, akkor a vételárak is megvannak: Norvégiában 8790 és 9790 norvég korona lesz a két okostelefon, vagyis 283 000 és 315 000 forintos árakkal számolhatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.