Hirdetés

Látványosan csökkent a Bitcoin értéke



|

Azért még így is egy kisebb vagyont ér a kriptovaluta, de nem mostanában járt ilyen alacsonyan az árfolyam.

Hirdetés

Amíg az NFT-k körüli lelkesedés látszólag komoly zuhanásba kezdett, addig a különböző kriptovaluták továbbra is nagyon népszerűek, és a mezőnyt még mindig uralja a Bitcoin és az Ethereum.

Nem véletlen azonban, hogy rizikós dolog ilyen digitális apróságokba befektetni, mivel az ingadozó árfolyamok miatt hatalmasat nyerhet, de bukhat is az ember. A Bitcoin ára továbbra is az egekben van, de bizony voltak már jobb napjai is.

Hirdetés

A világ legdrágább kriptovalutájának értéke 4,6%-os csökkenést mutatott hétfőn, és New Yorkban 32800 dollár körül kereskedtek vele. Ezelőtt utoljára tavaly júniusban járt ennyire alacsony szinten a Bitcoin, de a hétvégén amúgy is nagyobb nyomás alatt voltak a népszerűbb digitális pénzek. Az infláció miatti szigorítások jelen helyzetben elrettenthetik egy picit a befektetőket, akik így óvatosabbak lehetnek a kriptovalutákkal is.

A kriptóval foglalkozó Mudrex egyik fejese, Edul Patel úgy véli, hogy a következő napokban folytatódhat a csökkenő tendencia, aminek következtében a Bitcoin árfolyama megközelítheti a 30 ezer dollárt is. Habár a csökkenés látványos, sok befektető azért valószínűleg még megtartja a virtuális érméket, de nem kizárt, hogy elindul majd egy nagyobb eladási hullám, ha még nagyobb mélységekbe zuhan az árfolyam.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.