Hirdetés

Lazábbra veszi a Windows 10 frissítését a Microsoft



|

Ezentúl nem jön évente kétszer nagy frissítés a Microsoft operációs rendszeréhez.

Hirdetés

A Microsoft a jelentések szerint alaposan átszervezi a Windows 10 nagyobb frissítéseit. A redmondi cég jelenleg évente kétszer ad ki jelentősebb Windows 10 verziót. Ez a gyakorlatban több GB-os csomagot jelent, ami a rendszer verziója mellett a fő rendszerfájlokat és a kezelőfelületet is módosítja. A legutóbbi ilyen csomag a Windows 10 1903 volt, vagyis a Windows 10 2019 májusi frissítése. 

Hirdetés

A Microsoft az új stratégia keretében nagy rendszerfrissítést csak évente egyszer ad majd ki a Windows 10-hez, az év másik felében pedig egy kisebb frissítést tesz közzé. Ez méretben is jóval kisebb lesz, de azért meghatározóbb, mint a havi hibajavító csomagok, illetve lesznek benne új funkciók és módosítások a kezelőfelülettel kapcsolatosan. 

Az évi egy nagy frissítés pedig tartalmaz majd minden motorháztető alatti változtatást. 

A Windows 10 következő verziója a 1909 lesz, ami a 1903-at használók számára elvileg már csak egy könnyített csomag lesz. A következő igazán nagy frissítést a jövő márciusra várható Windows 10 2003 jelenti majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.