Hirdetés

Le mernénk fogadni, hogy te is okostelefonnal fotózol



|

A Flickr felmérése szerint legalábbis 50 százalékos nyugodtsággal ez bárkire kijelenthető. Dübörög a mobilos fotózás.

Hirdetés

A Flickr az év végének közeledtével úgy gondolta, hogy itt az ideje kiadni némi statisztikát. Ezek alapján az év során feltöltött több milliárd Flickr-fotó felét okostelefonnal készítették az emberek. 

Hirdetés

Tavaly ez az arány még csak 48 százalékos volt, ugyanakkor a mobilfotózás mellett a DSLR gépek használata is kedveltebb időtöltés lett, 25 helyett 33 százalék nyúlt ilyenhez. Természetesen mindennek a kárát a kompakt fényképezők látták, tavaly a képek 21 százaléka készült ezekkel, most már csak 12. 

A legkedveltebb eszköz az Apple iPhone-ja lett, ami azt illeti, az idei top 10-es lista mindegyik szereplője egy iPhone. A top 100 54 százalékát adják az Apple készülékei, 23 és 18 százalékot a Canon és Nikon fényképezők. 

Melyek voltak a Flickr szerint a legjobb képek? Sok ilyen volt, következzen most a három legszebb:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.