Hirdetés

Lealázta a Snapdragon 845-öt a Galaxy S9 Exynos lapkája



|

Mindkét chippel elérhető lesz majd az okostelefon, de a mérések szerint köröket ver a Qualcomm SoC-re az Exynos 9810.

Hirdetés

Rövidesen itt a Samsung Galaxy S9 és a Galaxy S9+, és mostanra már szinte mindent tudunk az új zászlóshajókról. Természetesen a bemutatóig azért újabb szivárgások és bizonyítékok várhatóak. Így aztán nem túl meglepő, hogy a Geekbench-en felbukkant az Exynos 9810 chippel működő készülékek egyike is. 

Hirdetés

Az egymagos teszten 3648 pontot szerzett ez a modell, míg a többmagoson 8894-et. Ez azért nagyon érdekes, mert ezzel földbe döngölte az amerikai piacra szánt (és más androidos csúcsmodellekbe kerülő) Qualcomm Snapdragon 845-öt. Egy korábbi mérés szerint a Snapdragon 845 ugyanezen a teszten 2378-as és 8132-es pontszámokat ért el. 

Bár a két SoC teljesítménye sosem volt tökéletesen egyforma, ez most igen nagy különbségnek számít

A Samsung a saját Exynos lapkáit általában a nemzetközi modellekbe rakja bele, így Európában is az Exynos 9810-zel érkeznek majd az újdonságok. A Qualcomm chip az amerikai és a kínai piacra szánt eszközökbe kerül bele. Az Exynos lapkával rendelkező modellek általában jobb üzemidőt és teljesítményt ígérnek, és ezt igazolja/jósolja az idei előzetes összehasonlító is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.