Hirdetés

Leállás lesz a Vodafone-nál, számos szolgáltatás elérhetetlenné válik



|

Ezt követően remélhetőleg minden a legnagyobb rendben fut majd a Vodafone előfizetőinél.

Hirdetés

Végső lépéséhez érkezett a UPC Vodafone-ba olvadása, de júliusban még meg kell tenni néhány dolgot, hogy a szolgáltatás, amennyire lehet, kifogástalanul tudjon működni. Fontos, hogy mindenki a lehető leghamarabb elintézze sürgős ügyeit, erre ugyanis néhány napig nem lesz majd lehetősége.

Az informatikai átállás július 11-16. között zajlik majd, és ugyan az otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon), a mobil hívások indítása és fogadása, az SMS-ezés, az adathasználat és a telefonos ügyfélszolgálat végig elérhető lesz, számos további szolgáltatást kénytelenek lesznek lekapcsolni - van, amit már június 24-től.

Hirdetés

E hét péntekjétől egészen július 16-ig nem lehet majd a vezetékes szolgáltatások másik címre való áthelyezését kérni, illetve a vezetékes szolgáltatásokkal kapcsolatos webshopot elérni, online rendelést leadni. Új vezetékes szolgáltatást vagy médiaeszközt személyesen július 7-ig lehet igényelni.

A számlák befizetését legkésőbb július 6-ig kell elintézni és a Vodafone azt kéri, a leállás alatt senki ne indítson befizetést. Korábbi otthoni számlákat július 8. előtt lehet letölteni, július 9-től a My Vodafone Otthoni fiókban nem lesznek megtalálhatók.

A roaming aktiválását nem lehet majd kérvényezni, de ha külföldre utazunk, és korábban aktiváltuk a roamingot, nem lesz probléma szolgáltatásaink külföldön való használatával. A feltöltőkártyás ügyfelek ATM-en feltölthetik egyenlegüket.

Az átállás után mindenki új számlafizető azonosítót kap, a számlák kiküldése pedig csúszhat, de a befizetési határidőt is meghosszabbítják, nem lesz késedelmi kamat, és az e-pack kedvezmény is él. 

Július 11-16. között nem lesznek elérhetőek az alábbiak:

  • Mobil előfizetéssel kapcsolatos webshop, online rendelések, SIM kártyák és mobil készülékek kiszállítása (ez utóbbit ajánlatos legkésőbb július 6-ig igényelni)
  • My Vodafone online ügyfélszolgálat és alkalmazás, így a számlák és szolgáltatások megtekintése
  • Vezetékes szolgáltatások módosítása
  • Streaming és kiegészítő TV-szolgáltatások megrendelése
  • Mobil előfizetés módosítása, roaming aktiválása, adat- és további kiegészítő opciók vásárlása
  • Mobil és vezetékes számlázással kapcsolatos ügyintézés
  • Vodafone TV web- és mobilalkalmazás elérése
  • Eszközökkel kapcsolatos ügyintézés, szerviz, biztosítás, kárrendezés
  • Mobilvásárlás (autópálya-matrica, parkolás, lottó)
  • Easy Rider alkalmazás
  • Feltöltőkártyás éves adategyeztetés, SIM kártya aktiválás (az egyeztetést az átállás előtt kell elvégezni).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.