Hirdetés

Leállások lesznek a Vodafone-nál



|

A hónap második felében informatikai átállás miatt bizonyos szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

Hirdetés

Kisebb nehézségeket okozhat a Vodafone ügyfeleinek az informatikai átállás, ami július 14. és 29. között megy majd végbe. A vezetékes szolgáltatások használóinak nem kell aggódni, viszont a mobilos ügyfeleknek fel kell készülniük arra, hogy bizonyos lehetőségek néhány napon át nem lesznek számukra elérhetők.

A Vodafone Magyarország most közzétette a pontos menetrendet, ez alapján érdemes felkészülni, főleg azoknak, akik külföldi utazást terveznek erre az időszakra.

Hirdetés

A mobilos ügyfelek nyilvántartására használt rendszer cseréje következtében a következő változásokra érdemes felkészülni:

  • július 14-étől 28-áig szünetel a feltöltőkártyás SIM-ek kézbesítése;
  • július 19-étől szünetel a mobil webshopos vásárlás, új készüléket, szolgáltatást, vagy a meglévő előfizetés módosítását ezt megelőzően érdemes leintézni;
  • július 24-étől a mobilos ügyintézés mind online, mind az üzletekben szünetel, a számlabefizetés, az egyenlegfeltöltés, az extra adatok vásárlása, a készülékgarancia és -szerviz, az autópálya-matrica vásárlás, a parkolás és a lottózás, az éves adategyeztetés és a roaming aktiválása sem fog működni.
  • július 29-étől minden visszaáll a régi kerékvágásba.

További részletek a hivatalos oldalon találhatók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.