Hirdetés

Leállította az AR-szemüvegének fejlesztését az Apple



|

Átmenetileg leállították az Apple Glasses fejlesztését, és van rá esély, hogy végleg a kukában végzi a projekt.

Hirdetés

Az Apple a hírek szerint igen komoly fejlesztési nehézségekbe futott a kiterjesztett valóságra építő okosszemüvegénél. Pedig úgy volt, hogy ez már 2020-ban megjelenik az iPhone mobilok mellé. 

Hirdetés

A Digitimes jelentése szerint emiatt az Apple leállította az új technológia fejlesztését, és igazából van rá esély, hogy a projekt végleg a kukában végzi. Az Apple Glasses tehát a jelenleg kigondolt formájában már biztosan nem készül el. 

Mindez azért nagyon érdekes, mert az elmúlt hónapokban a Bloomberg és Ming-Chi Kuo is arról beszéltek, készül az Apple AR-szemüvege. A Digitimes szerint azonban Avi Bar-Zeev dizájner távozása is bizonyíték a projekt leállítására: ő volt az, aki a Microsoft HoloLens megalkotását is segítette. Májusban aztán az Apple szemüvegén dolgozó csapatot is feloszlatták állítólag. 

Eközben a Samsung pedig úgy néz ki, hogy pont mostanában kezdett el dolgozni egy összehajtható AR-szemüvegen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.