Hirdetés

Leállt a teljes Facebook és Instagram, a Messenger sem működik



|

Teljesen összeomlott a rendszer, elérhetetlen a Facebook, az Instagram és a Messenger is.

Hirdetés

Ma délután, nagyjából fél 6 körül vették egyre többen észre azt, hogy sem a Facebook webes felülete, sem az Instagram nem érhető el, sőt üzeneteket sem lehet küldeni a Messengeren keresztül. 

downdetector.com -ra bejutott jelentések is gyakorlatilag 30 perc alatt szöktek az egekbe, 18 óra körül már több mint 80 ezren jelezték itt, hogy gond van a Facebookkal - a legtöbben a webes felület elérhetetlenségére panaszkodtak.

Hirdetés

Globális leállásról van szó, ami nem csak magát a közösségi oldalt érintette, ugyanis jelenleg a Messenger üzenetküldő rendszeren sem lehet egyetlen sort sem elküldeni ismerőseinknek, sőt szintén a Facebook alá sorolható Instagram is teljesen leállt. A WhatsApp és az Oculus VR sem működik.

Mivel gyakorlatilag egyetlen saját felületük sem maradt talpon, a Facebook illetékesei Twitteren jelezték, hogy tudomásuk van a hibáról, és jelenleg is dolgoznak annak elhárításán.

A hiba oka egyelőre ismeretlen, ahogy arról sem tudunk, mikor állhat helyre a rend. Amint új információkkal rendelkezünk, azonnal frissítjük ezt a cikket.

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, akkor érdemes feliratkozni a PC World hírlevelére, amit még akkor is megkapsz, ha az összes közösségi oldal bemondja az unalmast.

Frissítés: időközben nagyjából már körvonalazódni kezd, hogy mi a gond, erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.