Hirdetés

Lebegő okoskamera vigyázna a lakásodra



|

Vezeték nélkül tölt, nappal és éjjel egyaránt lát a 1-Ring Moon lebegő okoskamerája.

Hirdetés

Aki egy új okoshubot keres otthonra, annak telitalálat lehet a 1-Ring legutóbbi közösségi finanszírozásban megjelent projektje, a Moon. Ez egy lebegő, 360 fokos okoskamera, ami nappal és éjjel egyaránt lát, vezeték nélkül tölt, a felhőben tárol adatokat és tele van szenzorral. 

Hirdetés

Elvileg a jövő év elején érkezik, és a világ első lebegő kamerájának mondják a fejlesztők. Bármilyen szögbe tud fordulni, a hangokat és a zajokat egyaránt felismeri, és sosem merül le a vezeték nélküli töltés miatt. 

Képes együttműködni más IoT-s és okosotthonokba szánt eszközökkel, az Amazon Alexával és a Google Home-mal. Az Apple HomeKitet is támogatja majd. ZigBee, Z-Wave, Bluetooth Smart és IR technológiákat egyaránt használ. 

Maga a kamera képes érzékelni a különféle dolgokat, majd elfordulni és automatikusan felvenni a videókat, ha hangot hall vagy mozgást lát. Hangüzenetek kezelésére is alkalmas a hangszórónak és mikrofonoknak hála. A videókat és fotókat a Google Drive-ra és a Dropboxra is feltölti, de saját FTP-re vagy microSD-re is tud felvenni. 

Az eszközt egy ingyenes alkalmazással lehet irányítani és figyelni, magát a kamerát pedig mágnesesen is lehet rögzíteni. A szenzorok a hőmérsékletet, páratartalmat, fényt, szén-dioxid-szintet is figyelik. A Moon ára 330 dollár lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.